♥♥♥Twilight képek♥♥♥

 

 

 

 

 

 

 

♥♥♥Kedvenc szereplőink♥♥♥

Nyuszifül

-

 

Teknőske

Bella♥Alice♥Jasper♥Edward   //Nyuszifül, ne röhögj!!wink//

♥♥♥Szereplők♥♥♥

Isabella Swan

Edward Cullen

Charlie Swan

Alice Cullen

Jasper Hale

Carlisle Cullen

Esme Cullen

Emmett Cullen

Rosalie Hale

Jessica Stanley

Angela Weber

Mike Newton

Eric Yorkie

heartNyuszifül kedvéért, hogy nevethessen rajtamwink

 

Twilight tartalom

 

Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a "mindennapi" csetlések-botlások fenyegetik.
Hanem Ő..Ő, akinek aranyszín szem van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet keltő és biztonságot sugárzó.Ő, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb beszélyt jelenti Bella számára. Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. És egy nap a legenda megelevenedik... Ne állj ellen, az Alkonyat úgyis leszáll!

 

New Moon tartalom

 

Bella mer szeretni. Az élete árán is. Edward Cullen titkokkal terhes hosszú élete során először igazán boldog végre. És ekkor kezdődnek csak az igazi bajok. Egyetlen ostoba pillanat végzetes következményekkel jár. Edward maga mögött hagy mindent, Bella pedig majdnem belehal a veszteségbe. S miközben hátborzongató halálesetek tartják izgalomban Forks városát, különös árnyak kószálnak a rezervátum körüli erdőkben, Bellát pedig egy furcsa hang bűvöli egyre hajmeresztőbb őrültségekbe. A földgolyó túloldalán Edward végzetes lépésre készül, de ezzel csak még nagyobb veszélybe sodorja valamennyiüket... Hát mégis rémálommá válhat ez a szerelem? Elfogyhat, mint a Hold?

 

Eclipse tartalom

Az Olaszországban történtek után Bellának nemcsak a Volturitól kell tartania, hiszen Charlie szobafogságra ítélte a motorozás miatt, így csak meghatározott időben találkozhat Edwarddal. Jacobbal viszont kibékül, bár Edward még mindig nem tartja biztonságosnak Jacob barátságát. De a büntetés is lejár, lassan kezd minden visszaállni a rendes kerékvágásba. Közben kiderül, hogy a Seattleben történő, megoldatlan gyilkosságok mögött újszülött vámpírok állnak.
Bella rájön, hogy Jacob iránt is különösen érez, meg is csókolja, de tudja, hogy szíve igazából csak egyetlen férfiért dobog...

 

Breaking Dawn

 

Eljön a Nagy Nap, az esküvő napja, ahol Bella és Edward kimondja a boldogító Igent, majd nászútra indulnak. A cél Isle Esme, ahol a fősuli kezdetéig maradhatnak. Edward enged Bellának, és beváltja ígéretét… A mézes hetek alatt Bellát rémálmok gyötrik egy kisgyerekről, akit meg kell védenie a Volturitól. Hamarosan rájön, hogy a gyermek az álmából valósággá válik… Bellának nemcsak a Volturival kell megküzdenie (hiszen nem létezhet halhatatlan gyermek), hanem a saját szomjával, “újszülöttségével” is.

 

Fejezetek...

 

Twilight...

ELŐSZÓ

1.AZ ELSŐ TALÁLKOZÁS

2.NYITOTT KÖNYV

3.JELENSÉGEK

4.MEGHÍVÁSOK

5.VÉRCSOPORT

6.RÉMTÖRTÉNETEK

7.ROSSZ ÁLOM

8.PORT ANGELES

9.ELMÉLETEK

10.KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

11.BONYODALMAK

12.EGYENSÚLYOZÁS

13.VALLOMÁSOK

14.ÖSZTÖN ÉS AKARAT

15.CULLENÉK

16.CARLISLE

17.A JÁTÉK

18.A VADÁSZAT

19.BÚCSÚZÁSOK

20.TÜRELMETLENSÉG

21.TELEFONHÍVÁS

22.BÚJÓCSKA

23.AZ ANGYAL

24.PATTHELYZET

EPILÓGUS: EGY KÜLÖNLEGES ALKALOM

 

Csillogós képekheart

Twilight

Twilight New Moon

 

Twilight New Moon

 

Twilight New Moon

 

Twilight New Moon

 

Twilight

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*-*
Oldalmenü ;D
OŁĐAŁUNKRÓŁ. : D

Evergirl

Oldal nyitása: 2010.07.26.

Oldal zárása: -

Szerkesztők: Kira & Ildiii♥

Téma: Nagyon sok minden, főleg lányoknak laugh

 

www.evergirl.mlap.hu

www.evergirl.mindenkilapja.hu

 

Köszi, hogy benéztél, ha tetszik katt a heartre :)

Naptár :)
Evergirl^^