A baba

 

Egy kislány ment a családjával a boltok között, és a kirakatban meglátott egy babát ami 2-t mutat. Megkéri a szüleit vegyék meg neki.Úgy tettek. A kislány hazavitte a babát nagyon örült neki. Berakta egy dobozba és lefeküdt aludni. Egyszer csak azt hallja :"Már kijöttem a dobozból" A kislányt nem érdekli alszik tovább. Utána ezt hallja:"Már az ágyadnál vagyok" Már kicsit zavarja de azért alszik tovább. Amikor már azt hallja hogy már a párnádnál vagyok:nyissz levágták a fejét... Reggel a szülei benyitnak látják a kislányt levágott fejjel és mellette a babát amint már 3-at mutat....

 

 

A kisfiú története

Egy házban él egy család akinek a gyermekük meghalt pár évvel ezelőtt . A szülei nem temettették el, hanem a szobájában hagyták. A szobában semmit nem mozdítottak el a helyéröl. Kulcsra zárják az ajtót. Eltelt egy év, aztán kettő, gondolták, ha majd a teste el kezd büdösödni elhamvasztják. De semmit sem éreztek. Kinyitották az ajtót, de a kisfú nem feküdt az ágyán ahogy meghalt. ( a szobában nem volt ablak) A szülök nagyon megijednek, hogy mi történhetett vele. Aznap este a fiú anyja elment fürdeni, hirtelen megjelent a kisfia. Az anyja nagyon megörült, hogy mégsem halt meg. Majd a fiú odament az anyjához, és az anyját a vízbe folytotta. Majd a fiú eltünt. Az apa éppen a vacsorát főzte. Neki is megjelent a kisfiú. Az apja is nagyon megörült, hogy itt a kisfia. Majd a fiú odement hozzá, és a fejét a forró olajba nyomta. Másnap reggel mikor a szomszédok kihívták a rendőrséget,a rendőrök bementek a házba a tükörrel szemben feküdt a két hulla. A tükörre pedig vérrel ez volt írva:

MIÉRT NEM ENGEDTETEK ÁT A MÁSVILÁGRA, EZÉRT MOST MEGBÜNHÖDTETEK!!!

 

A fekete rózsa

 
Élt egy család. Az apa minden reggel 6kor ment a pékségbe dolgozni. Az odafelé vezető úton mindig elhaladt egy virágárus előtt. Egy napon azonban megpillantott ott egy fekete rózsát. Csodálatos volt. Megvette. A rózsát a két gyermek szobájában helyezték el. Éjszaka az apa hangokat hallot, de azt hitte, hogy csak a szél fúj odakint. Reggel a kisebbik lányának levágva találták a fejét. Hetekig tartott gyász, s ennek jeléül ismét vettek egy fekete rózsát ugyanattól a virágárustól. Aznap éjszaka megint hangokat hallot, erre már felkapta a fejét, de a hangok azon nyomban elhallgattak, így visszafeküdt, s aludt reggelig. Ám ekkor ismét meghalt valaki  a családból: A nagyobbik lány. Hetekig gyász, ennek jeléül ismét egy fekete rózsa a virágárustól. Ekkor az apa betett egy kést a párnája alá, hátha szükség lesz rá. Lefeküdtek, a hangok ismét jelentkeztek. Az apa felriadt, és megdöbbenve látta, hogy a rózsából egy kéz nyúl kifelé, és a felesége felé közeledik. Szerencsére még időben sikerült a férfinak levágni a "rózsa kezét". Másnap reggel 6kor a szokásos úton ment a pékség felé. Mint mindig most is ránézett a virágárusra és ekkor majdnem megállt a szíve: a virágárusnak hiányzott az egyik keze...

A villany
 
Egyszer két barátnő elmentek pihenni egy hétvégére. Mikor megérkeztek, olyan du. 5 óra lehetett. Az egyik lány nagyon fáradt volt, viszont a másik bulizni szeretett volna. Ezért megbeszélték, hogy Kate elmegy a discoba, Ann pedig itthon marad, és alszik, de mikor Kate megjön nem kapcsolja fel a villanyt, Ann hagy tudjon aludni. Így is lett. Mikor Kate odaért  a buliba észrevette, hogy nincs nála a kistáskája. Vissza kellett mennie. Bement a szállóba, de nem kapcsolt villanyt, csak benyult a táskájáért aztán tűzött vissza táncolni. Olyan hajnali 3 óra lehetett mikor Kate megérkezett a szállóhoz. Mindenhol rendőrök, Sietve megy fel barátnőjéhez a 13as szobában, mikor észreveszi, hogy az ajtó tárva nyitva a rendőrök ellepték a házat, Ann az ágy mellett feldarabolva, és vérrel ezt irták a falra:
UGYE MILYEN JÓ, HOGY NEM KAPCSOLTAD FEL A VILLANYT??

A látó

1689-ben egy látót(kapcsolatba tud lépni a szellemekkel, látja a jövőt) vittek nem túl súlyos sérülésekkel kórházba. Kb egy hétig nagyon jól elvolt ott, de ezután éjszaka szörnyű dolgokat kezdett látni: A kórház betegei meghalnak. Minden éjjel az ép soron következő áldozat halálát látta. Ezek persze a következő nap mindig meg is történtek. Egy ideig türte, hiszen tudja mivel jár az, ha valaki látó. De egy nap az egyik barátja kínok kínjai közt halt meg álmában. Ekkor felkelt, majd a mellette lévő ablakhoz sétált és kiugrott.Azóta átok ül azon a helyen. Bárki, aki azon az ágyon gyógyul, mint amelyiken a látó, 2 hét után öngyilkos lesz: Nem bírja a rémálmokat, a látó rémálmait. 2. hét éjszakáján mindegyik az ablakhoz sétál, majd kiugrik.

A macska

Egyszer élt egy idős házaspár. A férfit kéztöréssel kórházba szállították. Az asszonynak igen rossz volt a férje nélkül egyedül a házban. Csak az idős macskája volt ott. De éjszakánként mindig kizárta a macskát. Nemsokkal ez után a macska minden éjjel kaparta az ajtót, dübögött stb..Az asszony egy idő után megelégelte, elvitte az állatorvoshoz, bár gondolta, hogy mivel elég idős, úgyis el akarják majd altatni, főleg, hogy agyi problémák is felléptek öregkorára. Így is lett. Az asszonynak csak egy kikötése volt: a macskát midnenképpen hagyják neki ott, miután elaltatták a lakásában. Így is lett. Az orvos mondta, hogy a macskát elaltatta, de neki rohannia kell, ezért otthagyja. Az asszony, miután az orvos elment kiment a macskájához. De megdöbbenésére nem a macska feküdt ott..Hanem a férje..Holtan!

Egy nőhöz este bekopogtat egy kislány:
-Adna nekem egy pohár vizet?
-Persze! - feleli a nő, és ad neki.
Másnap megint.
Harmadnap, negyednap is így van. A nő elmegy a zödségeshez vásárolni, látja annak a kislánynak a képét, és így szól:
-Ki ez a lány a képen?
-A lányom.
-Elég pocsék szülő lehet, ha nem ad inni a lányának. már négy napja minden este hozzám lopogtat vízért.
-Kérem, az lehetetlen. A kislányom éppen két hónapja halt meg. - a nő hazamegy, este megint kopogtat a kislány:
-Adna nekem egy pohár vizet?
-Persze, de...
-igen?
-Te élsz?
-NEEM!

Egy lány naplójából.

 

Annyira félek, nagyon sötét van. A szüleim itt hagytak egyedül elmentek valahová. Jézusom ez mi volt? Úristen valaki bejött a lakásba. Hallom a lépéseit. Megnézem ki az.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Egy csupa véres férfi áll lent a nappaliba. Hívom a rendőrséget. Süket a telefon, a francba. Az alak elindult felfelé a lépcsőn. Berohanok a fürdőbe. Jézusom egy hatalmas tőr van nálla. Megfogok halni, anya, apa!!! Abban a pillanatba a rém betörte az ajtót. Kegyetlenül végzett a lánnyal. Levágta a fejét a végtagjait. A hullát a kádba rakta. Amikor a szülők haza értek vérrel ez volt a falra írva.  MINDENKIT MEGÖLÖK AKI EBBE A HÁZBA BETESZI A LÁBÁT!!!  Azonnal a lányuk szobájába mentek. A kádba találták meg darabokban.

 

*-*
Oldalmenü ;D
OŁĐAŁUNKRÓŁ. : D

Evergirl

Oldal nyitása: 2010.07.26.

Oldal zárása: -

Szerkesztők: Kira & Ildiii♥

Téma: Nagyon sok minden, főleg lányoknak laugh

 

www.evergirl.mlap.hu

www.evergirl.mindenkilapja.hu

 

Köszi, hogy benéztél, ha tetszik katt a heartre :)

Naptár :)
Evergirl^^